Portfolio

TORETTE TRT / TRM – VENTILATOARE CENTRUFUGALE DE DESFUMARE

TORETTE TRT / TRM – VENTILATOARE CENTRUFUGALE DE DESFUMARE

Ventilatoarele de desfumare din gama Torette TRT/TRM sunt ventilatoare centrifugale destinate evacuarii de urgenta a fumului din afara zonei de risc, cu montaj pe acoperis. Au refluarea aerului pe orizontala. Carcasa, baza si palaria sunt confectionate din otel galvanizat si protejate anticoroziv, echipamentul fiind echipat si cu plasa de protectie impotriva pasarilor. Ventilatoarele de desfumare ... Read More
THT / ATEX – VENTILATOARE AXIALE ANTI – EXPLOZIE (ANTIEX)

THT / ATEX – VENTILATOARE AXIALE ANTI – EXPLOZIE (ANTIEX)

Ventilatoarele ANTIEX din gama THT/ATEX sunt ventilatoare axiale destinate lucrului in atmosfere explozive. Montajul se face pe tubulatura. Carcasa este confectionata din otel galvanizat, cu elice din aluminiu. Ventilatoarele anti-explozie sunt disponibile in modele cu doua viteze de functionare si varianta carcasata fonic. Diametre: intre 400 – 1600mm. Debite: intre 3150mc/h – 193000mc/h.
THT – VENTILATOARE AXIALE DE DESFUMARE

THT – VENTILATOARE AXIALE DE DESFUMARE

Ventilatoarele de desfumare din gama THT sunt ventilatoare axiale destinate evacuarii de urgenta a fumului din interiorul zonei de risc. Montajul este pe tubulatura. Carcasa este confectionata din otel galvanizat, cu elice din aluminiu. Pentru acest tip de ventilatoare de desfumare sunt disponibile si modele cu doua viteze de functionare si varianta carcasata fonic. Diametre: ... Read More
TCMP – VENTILATOARE CENTRUFUGALE DE DESFUMARE

TCMP – VENTILATOARE CENTRUFUGALE DE DESFUMARE

Gama TCMP de ventilatoare de desfumare este alcatuita din ventilatoare centrifugale destinate evacuarii de urgenta a fumului din afara zonei de risc. Montajul se face pe tubulatura. Carcasa si rotorul sunt confectionate din otel galvanizat. Aceste modele de ventilatoare de desfumare sunt proiectate pentru functionare la presiuni inalte. Debite: intre 2100mc/h – 16500mc/h.
MPC – VENTILATOARE AXIALE DE TUBULATURA

MPC – VENTILATOARE AXIALE DE TUBULATURA

Gama MPC de ventilatoare axiale de tubulatura este destinata ventilarii incaperilor de dimensiuni medii, la presiuni medii, cu montaj pe tubulatura. Realizate din otel galvanizat izolat cu rasini polimerice, iar elicea din polipropilena, sunt ventilatoare axiale de tubulatura MPC fac parte din categoria echipamentelor foarte silentioase. Diametre de racordare tubulatura: intre 254mm – 404mm.
MB – VENTILATOARE CENTRUFUGALE DE TUBULATURA

MB – VENTILATOARE CENTRUFUGALE DE TUBULATURA

Aceste modele de ventilatoare axiale sunt destinate ventilarii incaperilor de dimensiuni medii, cu montaj in perete pentru refularea direct in exterior sau in tubulatura. In partea exterioara a echipamentului se poate monta o grila de exterior sau o grila gravitationala. Realizate din otel galvanizat izolat cu rasini polimerice si cu elicea din polipropilena, ventilatoarele axiale ... Read More
BVFC – VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE DESFUMARE

BVFC – VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE DESFUMARE

Ventilatoarele de desfumare din gama BVFC sunt ventilatoare centrifugale, in carcasa fonoizolata si protejata termic, destinate evacuarii de urgenta a fumului din afara zonei de risc, la presiuni medii. Montajul se face pe tubulatura. Carcasa si rotorul sunt confectionate din otel galvanizat. Debite: intre 2960mc/h -17760mc/h.
MBRF – VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE DESFUMARE

MBRF – VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE DESFUMARE

Gama MBRF de ventilatoare de desfumare este reprezentata de ventilatoare centrifugale destinate evacuarii de urgenta a fumului din interiorul zonei de risc, la presiuni inalte. Montajul este pe tubulatura. Carcasa si rotorul sunt confectionate din otel galvanizat. Debite: intre 5640mc/h – 25500mc/h.
MP – VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE TUBULATURA

MP – VENTILATOARE CENTRIFUGALE DE TUBULATURA

Gama MB de ventilatoare centrifugale de tubulatura se monteaza pe tubulatura si se utilizeaza pentru aplicatii cu temperaturi de pana la 130°C, abur cu grasimi etc. Carcasa si rotorul sunt realizate din otel galvanizat. Diametre de aspiratie: intre 66mm – 365mm.
JF – VENTILATOARE AXIALE DE DESFUMARE

JF – VENTILATOARE AXIALE DE DESFUMARE

Ventilatoarele de desfumare JF sunt ventilatoare axiale concepute pentru evacuarea eficienta a noxelor din parcarile subterane sau a fumului datorat incendiilor. Montajul se face in interiorul zonei de risc. Carcasa si elicea sunt confectionate din otel galvanizat, iar echipamentul este compus dintr-un ventilator axial si doua atenuatoare de zgomot, cu unul sau doua deflectoare. Pentru ... Read More