Portfolio

Tubulatura Flexibila Aluminiu Izolata

Tubulatura Flexibila Aluminiu Izolata

Tubulatura flexibila din aluminiu este produsa special pentru utilizarea in sistemele de ventilatie – climatizare. Compozitie: tubul interior este alcatuit din trei straturi de aluminiu intercalate cu doua straturi de poliester, lipite cu adeziv poliuretanic, incorporand o spira din otel care mentine forma circulara. Izolatia este realizata de o patura din fibra de sticla, iar ... Read More
Tubulatura Flexibila Aluminiu Neizolata

Tubulatura Flexibila Aluminiu Neizolata

Tubulatura flexibila din aluminiu este produsa special pentru utilizarea in sistemele de ventilatie – climatizare. Compozitie: tubul interior este alcatuit din trei straturi de aluminiu intercalate cu doua straturi de poliester, lipite cu adeziv poliuretanic, incorporand o spira din otel care mentine forma circulara. Ambalare si livrare: in cutii ce contin 10m de tubulatura. Asamblare ... Read More
Flanse

Flanse

Flansele se utilizeaza ca accesorii pentru imbinarea tronsoanelor de aer din panouri tip ALP.
Coltare

Coltare

Coltarele din plan zincat se utilizeaza ca accesorii in executia si montarea tronsoanelor de aer din panouri tip ALP.
Tronson Drept

Tronson Drept

Canale rectangulare (tronsoane) din ALP, de diferite dimensiuni, utilizate in sistemele de ventilatie si climatizare pentru transportul aerului catre si dinspre spatiile ventilate.
Piese Speciale Tip ALP

Piese Speciale Tip ALP

Piesele speciale de diferite dimensiuni pot fi de mai multe tipuri: – fac trecerea intre sectiuni ale tubulaturii cu perimetre diferite (piesa “Reductie”), – fac trecerea de la tubulatura circulara la cea rectangulara sau invers (piesa “Schimbare de sectiune”); – deviaza tubulatura catre un alt nivel de inaltime (piesa “Deviere nivel” sau “Fuga”); – etc.
Panou Tip ALP

Panou Tip ALP

Panoul sandwich tip ALP, este o placa pre-izolata pentru confectionarea canalelor si accesoriilor de ventilatie si climatizare Caracteristici: – densitate poli-izocianurat 50-55: kg/mc; Clasa ardere RF 0-1; – densitate poli-izocianurat 60: kg/mc; Clasa ardere A (0); – folie de aluminiu gofrata cu grosime 80 μm; – conductivitatea termica 0.0213 W/mk.
Tija Filetata

Tija Filetata

Se folosesc la suspendarea tronsoanelor de tubulatura circulara si a instalatiilor de climatizare. Sunt disponibile cu diametru M6, M8, M10 si M12 si lungime standard de 1 sau 2 metri. Pentru lungimi mai mari se folosesc piulitele prelungitoare.
Sina Perforata Montaj

Sina Perforata Montaj

Sinele perforate din otel cu grosimea de 1.5 – 2mm sunt folosite la suspendarea tubulaturilor si a echipamentelor de ventilatie de greutate mica. Sunt disponibile in variante cu dimensiuni (l X h): 30x20mm, 30x30mm, 41x41mm, 45x30mm
Cleme Prindere Surub ( Clipsuri )

Cleme Prindere Surub ( Clipsuri )

Se folosesc la montajul sinelor perforate. in special pe grinzi de otel folosite la suspendarea instalatiilor electrice, sanitare si de ventilatie. Diametre de conectare disponibile: M6, M8 si M10.