Portfolio

Tronson Rectangular

Tronson Rectangular

Canalele rectangulare (tronsoane) din tabla zincata, de diferite dimensiuni, sunt utilizate in sistemele de ventilatie si climatizare pentru transportul aerului catre si dinspre spatiile ventilate. Pot fi neizolate, sau izolate, la cerere, cu vata minerala sau cauciuc elastomeric de diferite grosimi.
Piesa Protectie Tip Caciula

Piesa Protectie Tip Caciula

Din categoria pieselor speciale pentru tubulatura de ventilatie – climatizare, Piesa protectie tip Caciula este utilizata pentru protectia impotriva intemperiilor, a corpurilor straine etc. a tronsoanelor de tubulatura montate la exterior.
Deviere Nivel

Deviere Nivel

Numita si Piesa “S”, schimbare de nivel sau fuga, face parte din piesele speciale utilizate pentru tubulatura de ventilatie – climatizare. Piesele pot fi neizolate, sau izolate, la cerere, cu vata minerala sau cauciuc elastomeric de diferite grosimi.
Cutie Plenum

Cutie Plenum

Cutia plenum este confectionata din metal galvanizat si se utilizeaza pentru conectarea cu partea exterioara la grila de ventilatie si cu partea interioara la tubulatura rectangulara sau flexibila. La cerere, cutiile plenum pot fi izolate cu vata minerala sau cauciuc elastomeric de diferite grosimi.
Cot Rectangular

Cot Rectangular

Cotul rectangular, care poate avea diferite unghiuri de inclinare, face parte din categoria pieselor speciale utilizate pentru tubulatura de ventilatie – climatizare. Piesele pot fi neizolate, sau izolate, la cerere, cu vata minerala sau cauciuc elastomeric de diferite grosimi.