Portfolio

GRILA TRANSFER

GRILA TRANSFER

Utilizare: se folosesc pentru transferul (trecerea) aerului in usi sau pereti. Caracteristici:  – pot avea rama de 22 mm sau 32 mm; – au un design simplu, pentru a se incadra usor in toate tipurile de arhitectura; – se monteaza cu suruburi de prindere.
GRILA REFULARE

GRILA REFULARE

Grile din aluminiu cu doua randuri de jaluzele. Utilizare: se folosesc pentru refularea aerului. Accesorii oferite: damper, plenum, contracadru. Caracteristici:  – pot avea rama de 22 mm sau 32 mm; – jaluzelele se orienteaza orizontal si vertical; – se monteaza cu suruburi de prindere sau folosind sistemul cu cleme.
GRILA PENTRU TUBULATURA CIRCULARA

GRILA PENTRU TUBULATURA CIRCULARA

Grile din aluminiu cu un singur rand de jaluzele. Utilizare: se folosesc pentru aspirarea aerului. Accesorii oferite: damper, plenum, contracadru. Caracteristici:  – pot avea rama de 22 mm sau 32 mm; – se monteaza cu suruburi de prindere sau sistemul cu cleme.
GRILA PARDOSEALA

GRILA PARDOSEALA

Utilizare: pot fi folosite atat pentru aspiratie, cat si pentru evacuare aer, in diverse aplicatii, cum ar fi radiatoarele si ventiloconvectoarele de pardoseala.
GRILA LINIARA

GRILA LINIARA

Difuzoare liniare din aluminiu cu 1, 2, 3 sau 4 fante. Accesorii oferite: damper, plenum. Caracteristici:  – pot fi montate in perete sau in tavan; – se monteaza cu suruburi de prindere sau folosind sistemul cu cleme.  
GRILA EXTERIOR

GRILA EXTERIOR

Grile de exterior din aluminiu cu jaluzele antiploaie si cu plasa de sarma. Caracteristici:  – se monteaza cu suruburi de prindere; – pot fi eloxate, anodizate sau vopsite in camp electrostatic in culoarea solicitata din catalogul RAL.
GRILA ASPIRATIE DUBLA DEFLEXIE

GRILA ASPIRATIE DUBLA DEFLEXIE

Accesorii oferite: damper, plenum, contracadru. Caracteristici:  – rama poate fi de 22 mm sau 32 mm; – jaluzele subtiri orizontale si verticale; – se monteaza cu suruburi, clipsuri.  
GRILA ASPIRATIE

GRILA ASPIRATIE

Grile din aluminiu cu un singur rand de jaluzele. Utilizare: se folosesc pentru aspirarea aerului. Accesorii oferite: damper, plenum, contracadru. Caracteristici:  – pot avea rama de 22 mm sau 32 mm; – se monteaza cu suruburi de prindere sau folosind sistemul cu cleme.
DIFUZOR LINIAR

DIFUZOR LINIAR

Slot Diffuser Accesorii oferite: damper, plenum. Caracteristici:  – sunt confectionate din aluminiu si pot avea 1, 2, 3 sau 4 fante; – pot fi montate in perete sau in tavan; – se monteaza cu suruburi de prindere sau folosind sistemul cu cleme.