Portfolio

VALVE

VALVE

Utilizare: se folosesc pentru ventilatie in bai, bucatarii etc. Se utilizeaza pentru aspiratie si refulare. Caracteristici:  – se monteaza cu suruburi de prindere; – pot fi eloxate, anodizate sau vopsite in camp electrostatic in culoarea solicitata din catalogul RAL.
ANEMOSTATE RECTANGULARE ALUMINIU

ANEMOSTATE RECTANGULARE ALUMINIU

Anemostatele patrate sunt fabricate din aluminiu extrudat vopsit in camp electrostatic. Utilizare: se folosesc pentru refularea aerului la instalatiile de racire, ventilatie si incalzire. Se instaleaza de obicei pe tavanul incintei. Accesorii oferite : damper de reglaj, plenum (cutie de adaptare pentru distributia aerului). Caracteristici:  – se monteaza cu suruburi de prindere; – pot fi  anodizate sau vopsite ... Read More
ANEMOSTAT ELICOIDAL

ANEMOSTAT ELICOIDAL

Anemostat din aluminiu turbionar, care se foloseste pentru refularea si aspirarea aerului. Jaluzelele pot fi negre sau albe. Accesorii oferite: damper, plenum. Caracteristici:  – se monteaza cu suruburi de prindere; – pot fi anodizate sau vopsite in camp electrostatic in culoarea solicitata din catalogul RAL.
ANEMOSTAT CIRCULAR ALUMINIU

ANEMOSTAT CIRCULAR ALUMINIU

Utilizare: pot fi folosite atat pentru refulare, cat si pentru aspiratie. Accesorii oferite: damper. Caracteristici: se monteaza cu suruburi de prindere.